Μοσχάρι

Το μοσχαρίσιο κρέας είναι το ευρύτατα γνωστό κρέας στον κόσμο περίπου πενήντα τοις εκατό της καθημερινής πρωτεϊνικής κατανάλωσης κρέατος είναι παγκοσμίως από το μοσχαρίσιο κρέας.

Μαλακό κομμάτι με κόκκαλο ιδανικό για όλους τους τρόπους μαγειρέματος εκτός από σχάρα...

Μαλακό κομμάτι από το μπροστινό μέρος κατάλληλο για όλους τους τρόπους μαγειρέματος, εκτός από σχάρα..

Το τμήμα της λεκάνης χωρίς τα οστά. Είναι κατάλληλο για όλα τα μαγειρευτά, ενώ σε φέτες μπορεί να γί..

Το τμήμα της λεκάνης χωρίς τα οστά. Είναι κατάλληλο για όλα τα μαγειρευτά, ενώ σε φέτες μπορεί να γί..

Άπαχη μπριζόλα κατάλληλη για ψητή...

Λουκάνικα μοσχαρίσια..

Νουά (νεαρό μοσχάρι)..

Νουά σπάλας(νεαρό μοσχάρι)..

Μαλακιά μπριζόλα από μικρό μοσχαράκι γάλακτος...

Το ποντίκι με το κόκκαλο κομμένο κάθετα. Μαλακό κρέας με το κόκκαλο να δίνει πιο δυνατή γεύση. Κατάλ..

Η ουρά από το μοσχάρι έχει τραγανό κόκκαλο και λίπος και είναι κατάλληλο για βραστό...

Γλώσσα μοσχαριού. Ιδανική για ψήσιμο στο φούρνο...

Τμήμα του μηρού. Ολόκληρη ή σε φέτες μαγειρεύεται στην κατσαρόλα αλλά και στο φούρνο. Ιδανικό για λε..

Το μπροστινό και τι πίσω κότσι είναι κομμάτια με αρκετό ψαχνό και πλούσια σε κολλαγόνο, ιδιαίτερα το..

Τα πόδια και η κοιλιά κατάλληλα για βραστό..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 24 (2 Σελ.)