Χοιρινό

Το χοιρινό συχνά το αμελούν οι λάτρεις της σωστής διατροφής και είναι κρίμα. Όχι μόνο είναι πιο γευστικό από το κοτόπουλο, αλλά μερικά τμήματα είναι σχεδόν άπαχα ενώ εξακολουθούν να προσφέρουν την απαιτούμενη δύναμη της πρωτεϊνης.

Ζουμερές μπριζόλες με κόκκαλο. Ζυγίζουν περίπου 250 γραμμάρια η καθεμία. Κατάλληλες για κάρβουνο, τη..

Ζουμερές μπριζόλες με κόκκαλο. Ζυγίζουν περίπου 250 γραμμάρια η καθεμία. Κατάλληλες για κάρβουνο, τη..

Ζουμερές μπριζόλες με κόκκαλο. Ζυγίζουν περίπου 250 γραμμάρια η καθεμία. Κατάλληλες για κάρβουνο, τη..

Μπριζολάκια από πανσέτα κατάλληλα για ψητά.Ζυγίζουν περίπου 80-100 γραμμάρια το καθένα...

Άπαχο κρέας κατάλληλο για φούρνο,κατσαρόλα...

Ψήνεται με το κόκκαλο και την πέτσα στον φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία για αρκετές ώρες...

Κομμάτι με λίγο λίπος, πολύ μαλακό, κατάλληλο για φούρνο, κατσαρόλα αλλά και για κοντοσούβλι...

Άπαχα σουβλάκια από μπούτι κατάλληλα για ψητά. Ζυγίζουν περίπου 80-100 γραμμάρια το καθένα...

Χοιρινό κρέας χωρίς κόκκαλο μαριναρισμένο,πιπεριά,κρεμμύδι,μπαχαρικά.Ψήνεται στον φούρνο,στην γάστρ..

Άπαχα σνιτσελάκια κομμένα από μπούτι κατάλληλα για τηγάνι,πανέ...

Κομματάκια από χοιρινό για τηγάνι.Ιδανική για κρασομεζέ...

Τρυφερό και άπαχο κομμάτι κατάλληλο για ψητό.τηγάνι,φούρνο,με κρέμα γάλακτος.Ζυγίζει περίπου 200 γρα..

Εμφάνιση 1 έως 15 από 20 (2 Σελ.)