Σχετικά με εμάς

Η ιστορία της οικογένειας «Αφοι Kοταντάκη» στο κρέας ξεκινά από πατέρα και θείο. Σε ένα μικρό χωριό της Αιτ/νίας, την Κατοχή Μεσολογγίου, άρχισαν να εκτρέφουν ένα μικρό αριθμό ζώων (χοίροι-μοσχάρια-αμνοερίφια). Το κρέας το διέθεταν μέσω ενός τοπικού κρεοπωλείου του χωριού και μέσω εμπορίας κρεάτων, σε κρεοπωλεία της Αθήνας Με την πάροδο του χρόνου, ανέπτυξαν τη δραστηριότητά τους, ανοίγωντας το 1971 το πρώτο τους κρεοπωλείο στον Πειραιά στην περιοχή των Καμινίων προμηθεύοντας τους κατοίκους της με τα κρέατα της Αιτ/νίας. Αρκετά χρόνια αργότερα, η δεύτερη γενιά αδερφών Κοταντάκη, συνεχίζει την παράδοση στο ελληνικό κρέας, εγκαινιάζοντας το νέο κατάστημα «Mesologi-meat» στην περιοχή του Πειραιά. Πρόκειται για ένα σύγχρονο ελληνικό κρεοπωλείο, που με ειλικρίνεια και σεβασμό, παρέχει πάντα ελληνικά κρέατα εξαιρετικής ποιότητας, στο καθημερινό τραπέζι των καταναλωτών.